// Little Princess

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my Dairy. hello ,i'm EyQin . Be nice here. im 8teen years old. Love to Laugh Simple Person With A Simple Life !.

Status : soul.love.happy.hurt.sad.pain.hate



soul.love.happy.hurt.sad.pain.hate

Tagboard
Footprints here!



cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nurul AsyiQin

Selamat Hari Jadi Dg Siti Nurul Assyikin! :)
Thursday, 4 April 2013 | 20:15 | 0 comments
Assalamualikum, selamat petangggg :) harap semuanya sehat2 sentiasa dan selalu :) btw, skrg suda 4april rite?hahah sepatutnya saya update pada malam 30march hee. tapi saya bz sngat maka sbb e2 saya tlambat update.. ALHAMDULILAH merasa juga saya umur 18 thun yaa , terima kasih kepadaNya d panjangkan umur dan masih bernafas sampai sekarang . neh tahun saya kurang happy sikit pasal BUKAN sii PEMILIK HATI yg 1st wish saya. saya tnggu dea sampai jam 2 tapi tiada. esok pagi baru dea wish saya,wish dari whtsapp saja haha










tapi 30hb saya sambut birthday saya dgn mama saya, saya sayang mama saya :)




kakak serra saya pun teda wish. dea bilang text d num celcom tapi num celcom suda tiada then dea bilang saya sombonggg :( saya text dea bilang minta maaf dea bilang takpaa, saya tunggu dea wish saya tapi tkda pun huhuhuhu . takapa laa mungkin dea bz kann huhu dea kan kerja :'( tak apa asal tak d lupa bhaaa :)okeyyy saya punya perasaan sm Pemilik Hati mc sama, dea taw e2 haha saya da gtaw dea then saya gtaw yg nama dea d hp saya dri dulu smpai skrg tk prnah brubah, mac n kekal PEMILIK HATI :) saya tnya kalau2 dea marah saya simpan nama dea mcm tue tapi dea bilang tk marah heheh wahhh sukanyaaa ! romantik kan saya heee bukan macam dea simpan nama saya d hp dea EYQIN COMOT ! hahah




see?haha kejam deaa:) sy tnya kenapa comot? dea bilang sy selalubilang dea comot hihi jd e2 dea simpan nama bgtue, kamu faham mksudnyaa? saya faham :)tak kesah laa hee btw, i miss him so damn much :) saya nda maw suda bicara ttg gf dea haha . sakit aty u know :)okeyy, saya cuma dapat update sebentar sajaaa hihi ok see yaa next time hehe . taking care <3 i miss u Mohd Ikhwan :) <3


Older Post